پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: هیچ گاه اجازه ندهید دانش‌آموزان بدون صبحانه به مدرسه بروند.

کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران گفت: هیچ گاه اجازه ندهید دانش‌آموزان بدون صبحانه به مدرسه بروند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی گچساران؛ صدیقه احمدی اظهار داشت: تغذیه در کودکان به ویژه در سنین مدرسه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و باید خانواده‌ها توجه بیشتری به این امر کنند.


وی تصریح کرد: متاسفانه بیشتر بچه‌ها بدون خوردن صبحانه به مدرسه می‌روند و این امر موجب کاهش تمرکز و کارایی مغزی آن‌ها در کلاس درس می‌شود.


کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران با تشریح ویژگی‌های یک صبحانه با ارزش برای دانش‌آموزان، ادامه داد: یک صبحانه مفید باید حاوی مواد کربوهیدرات، لبنیات و پروتئین باشد که انرژی مورد نیاز دانش‌آموزان را تامین کند.


احمدی افزود: مصرف موادی مانند نان که دارای کربوهیدرات است و تخم‌مرغ، شیر، پنیر و خامه برای وعده صبحانه توصیه می‌شود.


وی با بیان‌ اینکه متاسفانه مردم ما عادت به خوردن میوه در وعده صبحانه ندارند، گفت: مصرف انواع میوه در وعده صبحانه برای همه گروه‌های سنی به ویژه دانش‌آموزان توصیه می‌شود.


نخوردن صبحانه و کاهش هوشیاری در دانش آموزان


کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران به اهمیت وعده صبحانه اشاره کرد و افزود: در ساعات اولیه صبح در بدن افت قند خون رخ می‌دهد و سلول‌های مغزی از گلوکز استفاده می کنند بنابراین دانش‌آموزی که صبحانه نخورده است دچار گیجی ملایم، کاهش تمرکز و یادگیری می‌شود.


احمدی با اشاره به اهمیت مصرف میان وعده در میان دانش‌آموزان تصریح کرد: بهترین زمان خوردن میان وعده در ساعت‌های بین کلاس‌های درسی است و بهترین تغذیه برای میان وعده هم تغذیه خانگی است.


وی افزود: لقمه خانگی بهترین میان وعده برای دانش‌آموزان است و این لقمه می‌تواند همراه با پنیر و گردو مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین خوراکی‌هایی مانند کشمش، برگه زرد آلو و انجیر نیز جزو بهترین میان وعده‌ها است.


کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران تصریح کرد: در شرایطی که خانواده‌ها به دلیل مشغله کاری قادر به تهیه تغذیه خانگی برای فرزاندشان نیستند، دانش‌آموزان باید از بوفه مدرسه تغذیه سالم و دارای ارزش غذایی تهیه کنند.


خوردن چیپس و پفک ممنوع


احمدی با بیان اینکه متاسفانه در بوفه برخی مدارس موادغذایی فاقد ارزش غذایی مانند انواع چیپس و پفک عرضه می‌شود، ابراز کرد: دانش‌آموزان از خرید هرگونه تنقلات ناسالم و حجیم شده مانند چیپس و پفک خودداری کنند.


وی گفت: وقتی دانش آموزان اقدام به خوردن بیسکوییت یا کیک می‌خورند یک لایه قندی بر روی دندان‌هایشان باقی می‌ماند و این امر موجب پوسیدگی دندان‌هایشان می‌شود.


کارشناس مسئول نظارت بر مواد غذایی و بهبود تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران تاکید کرد: تغذیه در دانش‌آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است که خانواده‌ها توجه بیشتری به کیفیت و نوع آن داشته باشند.21-1-142

انتهای پیام/